kinderfeestje

Ben je avontuurlijk genoeg om in ons klimbos een touwladder te beklimmen, een King Kong sprong te maken, touwbruggen te overwinnen of via een zipline door de boomtoppen te glijden? Als je deze vragen met ja kunt beantwoorden, ben je klaar voor een kinderfeest bij KlimKong!

Optie 1 Kinderfeest Gibbon:

Het kinderfeest Gibbon bestaat uit 2 uur zelfstandig klimmen van Jungle 1 & Jungle 2 parcours met in totaal zo’n 30 klimelementen. Het klimmen is inclusief gordel en veiligheidsinstructie. € 14,95 p.p.
inclusief ons beruchte “broodje aap” (snoepzak) en onbeperkt drinken. Het kinderfeestje Gibbon is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar t/m 12 jaar.

* 2 uur klimmen op onze jungle routes;
* 2 routes klimmen (30 klimelementen). Jungle 1 & 2 is tussen de 2 en 5 meter hoog;
* Uniek Continue veiligheidsysteem. alle kinderen zitten continue vast;
* Ouders zijn niet verplicht om mee te klimmen. Kinderen kunnen zelfstandig klimmen en ouders kunnen kinderen van onderaf begeleiden;
* Om te klimmen bij KlimKong heeft u voor alle kinderen een ingevuld regulier formulier nodig.

 

Optie 2 Kinderfeest reguliere klimmen (leeftijdsgebonden en reikhoogte)

* 2,5 uur toegang parcoursen. (leeftijdsgebonden en reikhoogte)
* Onze routes starten op 2 meter en maximaal 10 meter.
* Per 4 kinderen (onder de 13 jaar) klimt 1 volwassene mee ter begeleiding.

Kosten per kind  14,50 euro, Volwassenen 19,50 euro.

Om te klimmen bij KlimKong heeft u voor alle kinderen een ingevuld regulier formulier nodig. Geef uw kinderen dit formulier mee naar school zodat de ouders van de vrienden dit formulier kunnen ondertekenen. U kunt deze dan op de dag zelf meenemen en inleveren aan de balie.

Om een kinderfeest te reserveren:  Check hier de beschikbaarheid!

Voor de pagina veel gestelde vragen klik hier.

Met ons continue veiligheid systeem kan niemand los staan in de bomen. Vanaf het moment dat je begint met klimmen maak je jezelf vast aan een veiligheidskabel. Aan het einde van de route kun je jezelf weer ‘los’  maken en kun je door gaan naar de volgende route.