Klimbos Limburg

Klimbos Limburg

Uitdagend, spectaculair, avontuurlijk. Ideaal voor vriendenuitje, familie-uitje, bedrijfsuitje of een kinderfeestje.

Een gezellige middag ouderwets apekooien in Limburg! Klimbos Limburg kan dit uw bieden. Het mooiste klimbos van Limburg en omstreken.

Klimbos Limburg biedt u veel klim en klauter plezier in een veilige omgeving. Geen onveilige situaties met mensen die los staan op een platform maar een Klimbos met een doorlopende veiligheid.

Ons klimpark is een bos vol klimavonturen op de mooiste locatie in Nederland. Gelegen op het Liberty Parc (voormalig oorlogsmuseum) kunt u een leuke dagje combineren met stukje history en daarna met veel plezier de boom in! Op 2 meter of 12 meter hoogte klim je over bruggen langs lianen en zweef je door de boomtoppen. 70 uitdagende onderdelen dagen je in ons klimpark Limburg.

Het mooiste Klimbos van Limburg vind u op de grens met Limburg (Venray) en 20 kilometer vanaf Nijmegen. Ons klimpark is geschikt voor grote en kleine apen. Ook is klimpark Limburg ideaal te combineren met een bezoek aan het ZooParc te Overloon. Hier kunt u zelf de apen zien klimmen.

Overloon (Brabant) is zo’n 20 minuten vanaf Nijmegen (Gelderland) en Venlo (Limburg) een is zeer makkelijk bereikbaar via de A73.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.klimkong.nl

Klimbos Limburg