Dagje uit in Den Bosch

Ben je op zoek naar een dagje uit in Den Bosch voor jezelf of voor de kinderen? Kom dan langs bij KlimKong in Sevenum!

Klimkong biedt het avontuurlijkste dagje uit in Den Bosch voor jezelf en de kinderen in ons klimpark. Ben je avontuurlijk genoeg om een KingKong sprong te maken in ons klimpark? Touwbruggen overwinnen, touwladder klimmen of via een zipline door de boomtoppen glijden? Als je deze vragen met ja kunt beantwoorden, ben je klaar voor het avontuurlijkste dagje uit bij klimpark KlimKong in Sevenum! Ideaal bereikbaar vanaf jouw dagje uit in Den Bosch

Veiligheid tijdens jouw dagje uit

Tijdens jouw dagje uit in Sevenum wordt er natuurlijk ook aan de veiligheid gedacht. Zo behoort KlimKong volgens de ANWB, met ons continu veiligheidssysteem, tot de veiligste klimparken van Nederland! Zo kun je echt niet zomaar los komen doordat je permanent met een veiligheidskabel verbonden bent. Als je overigens nog meer wilt lezen over onze veiligheid en alles daarom heen, dan vindt je dat Hier.

Tarieven, Arrangementen, Abonnementen en Cadeaubonnen

Een dagje uit in Sevenum om te klimmen kan al vanaf 5 jaar voor €14,50 p.p. voor als je alleen met het gezin komt. Maar wij beschikken natuurlijk ook over verschillende arrangementen voor groepen Particulieren, Bedrijven, Scholen en voor Kinderfeestjes. Ook is het mogelijk om een Abonnement te nemen op ons klimpark en hebben wij ook Cadeaubonnen voor de opa’s en oma’s die de kleinkinderen een dagje uit in Sevenum cadeau willen doen!

Contact

Wil je gelijk boeken en de beschikbaarheid bekijken van jouw dagje uit in Sevenum bij Klimkong? Dan kan dat hier:

Dagje uit in Den Bosch

Heb je na het lezen van bovenstaande toch nog vragen over een dagje uit in Sevenum? Bekijk dan eerst onze Belangrijke Informatie en Veelgestelde Vragen. Staat je vraag daar echt niet tussen, dan kan je via onderstaand formulier contact met ons opnemen of ons Bellen.