Dagje weg in Overloon

Ben je op zoek naar een dagje weg in Overloon voor jezelf of voor de kinderen? Kom dan langs bij KlimKong in Overloon!

Klimkong biedt het avontuurlijkste dagje weg in Overloon voor jezelf en de kinderen in ons klimpark. Ben je avontuurlijk genoeg om een KingKong sprong te maken in ons klimpark? Touwbruggen overwinnen, touwladder klimmen of via een zipline door de boomtoppen glijden? Als je deze vragen met ja kunt beantwoorden, ben je klaar voor het avontuurlijkste dagje weg bij klimpark KlimKong in Overloon!

Veiligheid tijdens jouw dagje weg

Tijdens jouw dagje weg in Overloon wordt er natuurlijk ook aan de veiligheid gedacht. Zo behoort KlimKong volgens de ANWB, met ons continu veiligheidssysteem, tot de veiligste klimparken van Nederland! Zo kun je echt niet zomaar los komen doordat je permanent met een veiligheidskabel verbonden bent. Als je overigens nog meer wilt lezen over onze veiligheid en alles daarom heen, dan vindt je dat Hier.

Tarieven, Arrangementen, Abonnementen en Cadeaubonnen

Een dagje weg in Overloon om te klimmen kan al vanaf 5 jaar voor €14,50 p.p. voor als je alleen met het gezin komt. Maar wij beschikken natuurlijk ook over verschillende arrangementen voor groepen Particulieren, Bedrijven, Scholen en voor Kinderfeestjes. Ook is het mogelijk om een Abonnement te nemen op ons klimpark en hebben wij ook Cadeaubonnen voor de opa’s en oma’s die de kleinkinderen een dagje weg in Overloon cadeau willen doen!

Contact

Wil je gelijk boeken en de beschikbaarheid bekijken van jouw dagje weg in Overloon bij Klimkong? Dan kan dat hier:

Dagje weg in Overloon

Heb je na het lezen van bovenstaande toch nog vragen over een dagje weg in Overloon? Bekijk dan eerst onze Belangrijke Informatie en Veelgestelde Vragen. Staat je vraag daar echt niet tussen, dan kan je via onderstaand formulier contact met ons opnemen of ons Bellen.