Klimbos KlimKong Overloon!

Klimbos KlimKong Overloon:

Indien u klimbos KlimKong te Overloon wilt bezoeken, kan dat helaas niet meer. Wel kunt u KlimKong nog bezoeken te Sevenum KLIK HIER!. In de driehoek van Nijmegen, Venlo en Eindhoven vind u het mooiste en veiligste klimbos / klimpark van Nederland. Denk je dat je vrienden, familie of collega’s het aandurven om een ochtend of middag gezamenlijk een (boom)klimavontuur te beleven in ons unieke klimbos. Dat kan helaas niet meer in Overloon maar u kunt boeken te Sevenum. Ben je avontuurlijk genoeg om in ons klimpark / klimbos een touwladder te beklimmen, een King Kong sprong te maken, touwbruggen te overwinnen of via een zipline naar de boomtoppen te glijden? Als je deze vragen met ja kunt beantwoorden, ben je klaar voor het veiligste klimbos / klimpark KlimKong!

De locatie van ons klimbos is uniek te noemen. Gelegen in het prachtige heuvelachtige bosrijke gebied op de rand van Brabant / Gelderland / Limburg. 

Op dit moment is het helaas niet mogelijk te boeken in Overloon. Wegens omstandigheden is KlimKong Overloon permanent gesloten. Ons klimpark is Sevenum is wel geopend. Dit is 20 minuten van Overloon.

Voor een boeking in Sevenum KLIK HIER!

Dagje uit in Eindhoven

Leef avontuurlijk, beleef KlimKong!Boek nu!