Klimkong Ecoklimpark bouwt uniek klimpark in boerenstal

In Boxtel  heeft KlimKong Ecoklimpark weer een uniek indoor klimpark opgeleverd.

Voor velen wellicht niet helemaal duidelijk maar KlimKong bouwt voor klanten ook unieke klimparken en klimbossen. Afgelopen jaar heeft KlimKong al diverse mooie en unieke klimparken en klimbossen gebouwd voor zijn klanten. ,,Er is op dit moment een ware klimparken en klimbossen hype aan de gang in Nederland. Door diverse ondernemers zijn wij toen benaderd of wij voor hun ook een uniek klimpark of klimbos kunnen bouwen”, aldus Geert Klarenbeek.

Het Klimpark in Boxtel bestaat uit zo’n 20 klimelementen. Het unieke aan deze locatie is dat u klimt in een ‘koeienstal’ met alle sfeer van de boerderij. De klimstal bestaat uit zo’n 20 elementen en 2 routes. Route 1 eindigd met een spectaculaire tokkelbaan uit de koeienstal in de wei tussen de koeien. De klimstal is compleet in thema en boerderij neergezet.

Vanaf 15 oktober is het mogelijk te klimmen in de stal en weer te tokkelen uit de stal. Onder deskundig en toeziend oog van begeleiding (en de koeien) kun je dan over diverse unieke klimelementen klauteren. Aan het einde ga je via een lange tokkelbaan, zo’n 80 meter, de wei in. Dus weer of geen weer, je kan dan altijd klimmen.

Geert Klarenbeek benadrukt: “U kunt hierbij denken aan melkbussen, koeien, klompen, mestrieken etc.. Ook hiermee wilde wij ons unieke indoor klimpark concept nog eens extra benadrukken. Ook thema activiteiten behoren tot ons dit concept. In de klimvallei in Den helder zijn het schelpen, kokkels en zeesterren.In Overloon, zijn het apen en dennenappels die in de bomen hangen. Hier zijn het dan koeien en melkbussen”.

Onze klimbaan is voorzien van continuezekering en bijbehorende veiligheidskeuring waardoor uw veiligheid gegarandeerd is. De moeilijkheidsgraad van het klimmen is bewust laagdrempelig waardoor het parcour voor de meeste mensen goed te doen is. Er wordt geklommen op 3 en 5 meter hoogte.

Wat is een ECOKlimpark

ECOklimpark is van ontwerp tot beleving voor klimparken, klimbossen, Leisure faciliteiten, Adventure- en klimtorens, speelbossen, high ropes parcouren, etc. Ecoklimpark werkt innovatief en levert een duurzaam en veilig kwaliteitsproduct. Door de jarenlange ervaringen met de bouw van velen klimparken in geheel Europa, zijn ze inmiddels een vooraanstaand producent van Eco Adventure Concepten.