Klimparcours

Kids vermaak

Vrij toegankelijk voor de allerkleinsten uit het gezin.
Diverse leuke speeltoestellen (o.a.klimboom). Klim & klauter!

Onderdek (Fun) (11 hindernissen)

Op het onderdek van onze klimboot zet men de eerste stappen op 1,5 meter hoogte. Via diverse obstakels  kom je bij een uitdagend klimnet. Al klimmend ga je via de mooie brug en de touwbrug naar de loopplank om vervolgens weer aan wal te komen. Leuk en avontuurlijk!

Dek 2 (Family) (11 hindernissen)

Bootsmannen en vrouwen kunnen op dek 2, op zo’n 5 meter boven de grond, de uitdaging aangaan om een klimroute van zo’n 180 meter lang te bedwingen. Na diverse touwen, eilanden en netten kom je uiteindelijk bij ons wijnvat. Je eindigt met een Zipline weer terug op de grond. Uitdagend!

Dek 3 (Adventure) (12 hindernissen)

De stuurlui kunnen afstevenen op 10 meter hoogte en 202 meter om bij de eindbestemming van dek 3 het zeil te hijsen. Uitgewaaid van de zipline van route 2 stevenen de stuurlui af op zo’n 8,5 a 10 meter hoogte. Vervolgens slinger je met de lianen naar de trapeze en de x-brug en klauter je via de klimplanken richting de gigantische zipline van meer dan 100 meter lang. Fun voor iedereen!

Dek 4 (Expert) (15 hindernissen)

De kapitein van het schip is diegene die alle stormen heeft getrotseerd en de vlag hijst in het kraaiennest. Wie durft het aan om op het bovendek, op 13 a 15 meter hoogte, 132 meter te overbruggen? Zoals gezegd een parcours voor de echte zeebonken!

Team parcours (8 hindernissen)

wit 2Ons team parcours is ideaal geschikt voor uw bedrijfstrainingen en teamuitjes. Meer halen uit uw team? Boek eens ons teambuildingsarrangement, speciaal voor teamuitjes of introductiedagen op scholen. Onze arrangementen hebben een hoge fun factor (funbuilding), maar kunnen ook zeker voor teambuildingsdoelstellingen worden ingezet. Hiervoor bent u bij KlimKong aan het juiste adres.