klimpark venlo

Klimpark Venlo?Klimbos Venlo

Klimpark Venlo? Op 10 minuten vanaf Venlo vindt u op de Schatberg te Sevenum (nabij Toverland) het grootste en veiligste klimpark van Nederland. Dus zoek niet verder en ga het klimavontuur aan in klimpark KlimKong! Kom samen met uw kinderen, kleinkinderen, familie of collega’s genieten van al ons klimpark met uitdagende klimroutes.

Het klimpark bestaat uit vijftien houten palen van 15 a 22 meter hoog. Aan deze palen zijn op verschillende hoogtes platformen bevestigd die met klimelementen aan elkaar zijn verbonden. Middels een touwladder, een brug, een liaan of een kabelbaan klim of slinger je dan van platform naar platform. Maaike van KlimKong: “We beginnen met vier verschillende routes van zo’n 45 klimelementen met een totale lengte van zo’n 600 meter. De laagste route begint al op zo’n anderhalve meter en de moeilijkste en hoogste route eindigt op zo’n 14 meter. In het hoogseizoen plaatsen wij er dan ons mobiele klimpark bij zodat we een uitbreiding hebben met een extra route. Hierdoor kunnen er dan tijdens het hoogseizoen meerdere mensen tegelijkertijd klimmen.”

Denk je dat je vrienden, familie of collega’s het aandurven om een ochtend of middag gezamenlijk een (boom)klimavontuur te beleven in ons unieke klimbos te Overloon? Ben je avontuurlijk genoeg om in ons klimbos een touwladder te beklimmen, een KingKong sprong te maken, touwbruggen te overwinnen of via een zipline door de boomtoppen te glijden? Als je deze vragen met ja kunt beantwoorden, ben je klaar voor klimbos KlimKong!

Meer informatie? Kijk gerust rond op onze website! www.klimkong.nl