Piraat Adventure minigolf Sevenum

 

******************************************************************************************************************

  • In de zomermaanden (Juli en Augustus 2022) is Piraat Adventure golf geopend . Mits we niet aan het klimmen zijn. Indien u wilt reserveren kunt u dit doen via het boekingssysteem. Daar vind u ook de openingstijden.
  •  
  • * Piraat Adventure golf is niet verplicht om te reserveren. Wilt u zeker zijn dat u kunt spelen is het verstandig  dat u reserveert. Dit kan via het boekingssysteem. Telefonisch kunnen wij geen reserveringen verwerken. 
  • * Gasten die niet mee spelen met Adventure Piraat Golf zijn welkom op ons terras.
   * Alleen spelende gasten zijn welkom op onze Piraat Adventure golfbaan. 
   * Iedereen onder de 18 jaar is het verplicht dat er een volwassene mee speelt.
   * Houdt minimaal 1,5 meter afstand van ons personeel.
   * Bij binnenkomst handen wassen buitenzijde toiletgebouw.
   * 1 persoon melden aan de balie.
   * Ga vooraf bij uw eigen accommodatie naar het toilet.
  •  

  ******************************************************************************************************************

Onze Piraten Adventure minigolf is een leuke en avontuurlijke beleving voor jong en oud. In onze piraten wereld waan je je een echte kapitein haak en ben je gegarandeerd van een gezellig dagje uit! Niet alleen leuk voor de kleintjes, maar ook geschikt voor volwassenen. De minigolfbaan is gelegen aan de rand van Limburg en Brabant, in de driehoek van Venlo, Eindhoven en Nijmegen.

 
 
 

Unieke minigolf ervaring! 

Onze uitdagende Adventure minigolf baan is uniek in Nederland! In totaal betaat de minigolfbaan uit 18 zeer uitdagende holes. Een heerlijk dagje uit vol uitdaging en plezier. Iedereen is welkom, van mini avonturiers tot meer ervaren spelers! De locatie van de minigolfbaan is uniek te noemen. De baan is namelijk gelegen op een prachtige locatie op de grens van Limburg en Brabant en binnen handbereik van Nijmegen, Venlo en Eindhoven. Op ons glooiende en heuvelachtige terrein waant iedereen zich in een ware piratenwereld. Minigolf is er dan ook voor jong en oud en staat garant voor een dag vol uitdaging en plezier! Geeft onze minigolf baan hierdoor ook een extra dimensie t.o.v. andere minigolf en minigolf banen.

 

Piraten minigolf iets voor jou?

Piraten minigolf is echt voor jou als:

✅ Je wel houdt van een uitdaging
✅ Je avontuurlijk bent ingesteld
✅ Je jezelf een dagje wil voelen als een echte piraat!
✅ Geen hindernis uit de weg gaat
✅ Wil genieten als een kind
✅ Samen met elkaar wil genieten

Van kinderfeestje tot bedrijfsuitje

Of je nu op samen met je gezin of je collega’s de baan op gaat, op onze minigolf baan ben je gegarandeerd van een hoop avontuur en plezier.  Het is de ideale plek voor een bedrijfsuitjekinderfeestje, familiedag. Ook voor een spannend schoolreisje kun je bij ons terecht. Zowel voor groepen als gezinnen is het een golfen namelijk een leuke bezigheid. 
 

Kom genieten en ervaar het zelf!

Uiteraard kunnen wij je nog dagenlang vertellen over onze nieuwe adventure golfbaan, maar zelf ervaren is natuurlijk veel leuker! Dus kom langs en ontdek het zelf. Onze minigolf baan is geschikt vanaf 4 jaar, de kosten zijn vanaf € 8,50 per persoon. We zijn uitstekend bereikbaar, zijn gevestigd in de buurt van Toverland op Landal de Schatberg en je kunt er ook nog eens uitgebreid gratis parkeer terrein.

Wil je als groep komen, neem dan even contact op voor een van onze vele arrangementen. Vooraf, tussendoor of achteraf kunt u wat komen eten of drinken op het terras.

 

Geen piraat, maar wel een avonturier?!

KlimKong is niet alleen een plek voor piraten, maar ook voor andere avonturiers! Naast alle golf hindernissen, hebben we in onze klimtuin namelijk ook genoeg uitdaging voor je. Ontdek het zelf