Nieuw Ecoklimpark in Den Helder

Met Pinksteren wordt er een nieuw Ecoklimpark geopend in Den helder. Er is afgelopen maanden hard gewerkt om tot een uniek klimpark resultaat te komen.

Het Ecoklimpark in Den helder wordt opgeleverd met een slim veiligheidssysteem waarbij de twee zelfzekeringen met elkaar communiceren. Hierbij kan een deelnemers praktisch nooit meer los komen staan op een platform in de bomen.

De realisatie van een nieuw klimpark, voor Helder Events in Den Helder, is dus met pinksteren een feit. Het hele seizoen kunnen de klanten genieten van dit unieke klimpark dat gevestigd is in het Mariëndal, nabij het bezoekerscentrum van De Helderse Vallei, de kinderboerderij en het openluchttheater.

Hiermee wordt Helder Events een serieuze aanbieder op de zeer snelgroeiende adventure markt in Nederland. Met een open toren en zo’n 30 klimelementen is Helder Events een van de grotere spelers op de Nederlandse Adventure markt. Klanten kunnen hier zo’n 2,5 uur genieten van deze uitdagende dagattractie.

“Wij zochten een uniek bouwbedrijf, met veel ervaring, dat in staat is om op deze specifieke locatie een klimpark te realiseren”, verteld Water Bisselink, de eigenaar van Helder Events. “Nadat we bij diverse aanbieders in Nederland offertes hadden aangevraagd, was het ons al vrij snel duidelijk dat Ecoklimpark het beste aanbod had. Veel ervaring, duurzaamheid en een mooi product, waren onze uitgangspunten voor de realisatie van dit park. Ecoklimpark heeft met de bouw van diverse grote klimparken in Duitsland en Nederland bewezen een uniek product te leveren voor haar klanten”.

Ook Geert Klarenbeek, eigenaar van Ecoklimpark, beaamt dit. “Wij zijn bereid om samen met onze klanten te werken aan de nieuwste ontwikkelingen binnen deze unieke markt. Door innovatie en ons voordurend te blijven ontwikkelen, komen wij gezamenlijk met onze klanten telkens tot een uniek eindproduct.”

“Ecoklimpark levert niet alleen een innovatief hoogte parcours aan hun klanten, maar een totaal product. Ondersteuning bij de totale vergunningaanvraag naar de gemeente, heeft ons veel werk uit handen genomen, aldus Walter Biselink. “daarnaast biedt het bedrijf ook nog diverse diensten zoals opleidingen, keuringen, online management ondersteuning en service met management, marketing en businessstrategie”.
Geert Klarenbeek voegt daar aan toe: “onze klanten willen meer dan alleen de levering van een high ropes parcour. Daarom ondersteunen wij onze klanten ook vanaf de conceptfase tot zelfs na de realisatie fase. Al sinds 2001 zijn wij betrokken bij de ontwikkelingen in deze branche. Dat geeft de klant vertrouwen”.

Over ECOKlimpark

ECOklimpark is van ontwerp tot beleving voor klimparken, klimbossen, Leisure faciliteiten, Adventure- en klimtorens, speelbossen, high ropes parcouren, etc. Ecoklimpark werkt innovatief en levert een duurzaam en veilig kwaliteitsproduct. Door de jarenlange ervaringen met de bouw van velen klimparken in geheel Europa, zijn ze inmiddels een vooraanstaand producent van Eco Adventure Concepten.