klimpark venlo

no images were found

klimpark venlo

no images were found

Geopend!!

GEOPEND!

Wij verheugen ons erop u weer te mogen begroeten in een van onze fantastische klimparken. Vanaf 01 maart zijn wij weer regelmatig open op een van onze locaties.

Tijdens de paasdagen houden wij een speciale paasactie voor het hele gezin. Mis het niet! Voor de boekingen van 2016 kunt u online terecht voor de beschikbaarheid.
LEEF AVONTUURLIJK, BELEEF KLIMKONG!

Nieuwe locatie!

NIEUWE LOCATIE!

Op dit moment is onze nieuwe locatie op de Schatberg te Sevenum geopend. Dit klimpark is inmiddels het grootste en hoogste klimpark van Nederland!  Dit unieke klimpark bestaat uit houten palen van 15 a 22 meter hoogte. Het klimpark in Sevenum bestaat uit 4 route die in totaal zo’n 600 meter lang zijn. U kunt bij ons klimmen van 1,5 meter tot 15 meter hoog. Voor meer informatie kijkt u op Schatberg te Sevenum.

Leef avontuurlijk, beleef KlimKong!

Een dag samengeperst tot een minuut

Op een stralende dag in september hebben we een hele dag gefilmd in ons park. Het was lekker druk, er waren kinderfeestjes en bedrijfsfeesten. En natuurlijk ook veel mensen die zomaar kwamen ‘aanwaaien’. Deze dag hebben we vastgelegd in een time-lapse video, waardoor de hele dag samengeperst is tot (iets meer dan) één minuut.
Kijk zelf: om te lachen, of om heel snel een indruk te krijgen van de gezelligheid in ons park.

KlimKong gaat mobiel!

Mobiel klimparken om te verhuren zijn de nieuwste rage in Europa. Ook KlimKong beschikt inmiddels over zo’n mobiel klimpark. Mobiele klimparken zijn een mooi en leuk alternatief voor een tijdelijk evenement. Hiermee brengt KlimKong Ecoklimpark alweer als eerste klimparkbouwer een unieke vrijetijdsbesteding naar Nederland.

Onze mobiele installatie kunt u met 2 personen in zo’n 2 ½ uur opzetten. Ideaal voor uw evenement of bijvoorbeeld uw activiteiten op een recreatiepark.

Specificaties van het mobiele klimpark met 9 klimelementen:

► Minimale lengte: 1 m
► Maximum gewicht: 120 kg
► Aantal deelnemers per uur: 30 tot 80
► Duur: 30 minuten (2 ronden)
► Aantal klimelementen: 9
► Aantal instructeurs: 1
► Veiligheidssysteem: continue veiligheidssysteem

 

 

KOSTEN

Inzet dag (max. 7 uur actief) : € 730,00
Inzet instructeurs (2 personen per dag) : € 400,00
Opbouw (2 personen) : € 200,00
Afbouw (2 personen) : € 200,00

Prijzen zijn exclusief BTW 21% en reiskosten (0,75 p.km eerste 50 km vrij). Extra kortingen zijn mogelijk bij meerdaagse projecten.
 

Interesse in het huren van dit mobiele klimpark neem dan contact met ons op.

Interesse in het kopen van een mobiel klimpark kijk dan eens op www.ecoklimpark.nl

Vanaf goede vrijdag 29 Maart zijn onze deuren weer geopend!

Vanaf goede vrijdag 29 maart 2013 zijn onze deuren weer geopend voor klimmers. Kans maken op vrijkaarten. Like ons op Facebook en maak kans op vrijkaarten voor het hele gezin.

Tijdens de paasdagen 30 & 31 maart houden wij een speciale paasactie voor het hele gezin. Mis het niet! Voor de boekingen van 2013 kunt u het beste ons boek nu formulier invullen.

Klimkong Ecoklimpark bouwt uniek klimpark in boerenstal

In Boxtel  heeft KlimKong Ecoklimpark weer een uniek indoor klimpark opgeleverd.

Voor velen wellicht niet helemaal duidelijk maar KlimKong bouwt voor klanten ook unieke klimparken en klimbossen. Afgelopen jaar heeft KlimKong al diverse mooie en unieke klimparken en klimbossen gebouwd voor zijn klanten. ,,Er is op dit moment een ware klimparken en klimbossen hype aan de gang in Nederland. Door diverse ondernemers zijn wij toen benaderd of wij voor hun ook een uniek klimpark of klimbos kunnen bouwen”, aldus Geert Klarenbeek.

Het Klimpark in Boxtel bestaat uit zo’n 20 klimelementen. Het unieke aan deze locatie is dat u klimt in een ‘koeienstal’ met alle sfeer van de boerderij. De klimstal bestaat uit zo’n 20 elementen en 2 routes. Route 1 eindigd met een spectaculaire tokkelbaan uit de koeienstal in de wei tussen de koeien. De klimstal is compleet in thema en boerderij neergezet.

Vanaf 15 oktober is het mogelijk te klimmen in de stal en weer te tokkelen uit de stal. Onder deskundig en toeziend oog van begeleiding (en de koeien) kun je dan over diverse unieke klimelementen klauteren. Aan het einde ga je via een lange tokkelbaan, zo’n 80 meter, de wei in. Dus weer of geen weer, je kan dan altijd klimmen.

Geert Klarenbeek benadrukt: “U kunt hierbij denken aan melkbussen, koeien, klompen, mestrieken etc.. Ook hiermee wilde wij ons unieke indoor klimpark concept nog eens extra benadrukken. Ook thema activiteiten behoren tot ons dit concept. In de klimvallei in Den helder zijn het schelpen, kokkels en zeesterren.In Overloon, zijn het apen en dennenappels die in de bomen hangen. Hier zijn het dan koeien en melkbussen”.

Onze klimbaan is voorzien van continuezekering en bijbehorende veiligheidskeuring waardoor uw veiligheid gegarandeerd is. De moeilijkheidsgraad van het klimmen is bewust laagdrempelig waardoor het parcour voor de meeste mensen goed te doen is. Er wordt geklommen op 3 en 5 meter hoogte.

Wat is een ECOKlimpark

ECOklimpark is van ontwerp tot beleving voor klimparken, klimbossen, Leisure faciliteiten, Adventure- en klimtorens, speelbossen, high ropes parcouren, etc. Ecoklimpark werkt innovatief en levert een duurzaam en veilig kwaliteitsproduct. Door de jarenlange ervaringen met de bouw van velen klimparken in geheel Europa, zijn ze inmiddels een vooraanstaand producent van Eco Adventure Concepten.

Nieuw Ecoklimpark in Den Helder

Met Pinksteren wordt er een nieuw Ecoklimpark geopend in Den helder. Er is afgelopen maanden hard gewerkt om tot een uniek klimpark resultaat te komen.

Het Ecoklimpark in Den helder wordt opgeleverd met een slim veiligheidssysteem waarbij de twee zelfzekeringen met elkaar communiceren. Hierbij kan een deelnemers praktisch nooit meer los komen staan op een platform in de bomen.

De realisatie van een nieuw klimpark, voor Helder Events in Den Helder, is dus met pinksteren een feit. Het hele seizoen kunnen de klanten genieten van dit unieke klimpark dat gevestigd is in het Mariëndal, nabij het bezoekerscentrum van De Helderse Vallei, de kinderboerderij en het openluchttheater.

Hiermee wordt Helder Events een serieuze aanbieder op de zeer snelgroeiende adventure markt in Nederland. Met een open toren en zo’n 30 klimelementen is Helder Events een van de grotere spelers op de Nederlandse Adventure markt. Klanten kunnen hier zo’n 2,5 uur genieten van deze uitdagende dagattractie.

“Wij zochten een uniek bouwbedrijf, met veel ervaring, dat in staat is om op deze specifieke locatie een klimpark te realiseren”, verteld Water Bisselink, de eigenaar van Helder Events. “Nadat we bij diverse aanbieders in Nederland offertes hadden aangevraagd, was het ons al vrij snel duidelijk dat Ecoklimpark het beste aanbod had. Veel ervaring, duurzaamheid en een mooi product, waren onze uitgangspunten voor de realisatie van dit park. Ecoklimpark heeft met de bouw van diverse grote klimparken in Duitsland en Nederland bewezen een uniek product te leveren voor haar klanten”.

Ook Geert Klarenbeek, eigenaar van Ecoklimpark, beaamt dit. “Wij zijn bereid om samen met onze klanten te werken aan de nieuwste ontwikkelingen binnen deze unieke markt. Door innovatie en ons voordurend te blijven ontwikkelen, komen wij gezamenlijk met onze k (meer…)

Let op! 19 – 20 mei

Wilt u op zaterdag 19 en zondag 20 mei komen klimmen in ons klimbos meldt u dan vantevoren telefonisch aan op 06 5176 2000. Tijdens dit weekend is er een evenement op ons terrein en kunt u niet zomaar naar binnen lopen.

Aan de toegangspoort wordt dan entree gevraagd voor het bezoek aan de Militracks. Wilt u alleen komen klimmen meld u dan vantevoren telefonisch aan en wij komen u afhalen bij de poort. Wij begeleiden u dan richting het klimbos en na uw activiteiten later ook weer terug.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om beide activitieten te bezoeken. Een compleet dagje uit voor het hele gezin!

Go Adventure, Go KlimKong!