Reviews

Klik hier om een beoordeling te plaatsen.


Beoordeling plaatsen
* Vereist veld

Perfect

03-10-2017 door Niki

Wat was het geweldig! De kids hebben echt genoten en de ouders ook. Die gingen toch nog een keertje extra voor route 3... De kids (tussen 5 en 8) kunnen zelf veel doen, heel uitdagend en stoer en super veilig. Kortom een aanrader! Klimkong Sevenum en stichting Rob M Visser, ontzettend bedankt voor deze geweldige dag!


Top uitje met onze 2 kids

01-10-2017 door Hanneke

We hebben een heerlijke middag gehad, samen met onze kinderen van 7 en 9. Ook na klimervaring in Frankrijk en Denemarken is het klimbos in overloon een aanrader.
Er is veel persoonlijke aandacht, waarbij goed wordt ingeschat wat een kind kan en mag doen.


Top uitje met onze 2 kids

01-10-2017 door Hanneke

We hebben een heerlijke middag gehad, samen met onze kinderen van 7 en 9. Ook na klimervaring in Frankrijk en Denemarken is het klimbos in overloon een aanrader.
Er is veel persoonlijke aandacht, waarbij goed wordt ingeschat wat een kind kan en mag doen.


Super

06-07-2017 door Fien

Het was echt super leuk. We komen zeker terug.


Mr.

21-05-2017 door Cas

Ik vond het leuker dan de Efteling, mensen die daar werkte waren heel aardig en ik zou denk ik nog wel een keer terugkomen het is aan te raden om er naartoe te gaan.


Geweldige ervaring

11-05-2017 door Femke Pouwels

Ik heb geklommen in Sevenum, wat een leuk parcours! Zeker voor herhaling vatbaar. Ik ga ook een keer klimmen in Overloon, heb gehoord dat het daar ook super leuk is! Het personeel is erg vriendelijk. Klantvriendelijkheid is top!


AWESOME!!

21-10-2016 door Gerald Colorado

Had a lot of fun today at KlimKong. My initial thought was that this would be a kids activity, but it's fun for all ages. It's a nice clean park with friendly staff who give a good explanation on the do's and don'ts beforehand and are always available for questions while on the tracks.


Leuk voor het gezin

20-10-2016 door Liesbeth

Mooi park en voor elke leeftijd toegankelijk. Ik ben met mijn kinderen van 11, 13 en 15 geweest. Een aanrader om met het gezin te doen!


Leuk met de familie!

18-10-2016 door Naomi

Erg gaaf. Was wel jammer van het weer. Was erg warm. Gelukkig kregen we bij ons kopje koffie wel gratis een karaf water. Super service!


Aanrader !!

17-09-2016 door Patricia

Erg leuk kinderfeestje gehad !! Goeie en erg aardige begeleiding, veilig en goeie opbouw in hoogte en moeilijkheid. Leuke banen zowel voor volwassenen als voor kinderen!! Mooie opzet zo in het bos!! We hebben vier parcouren gehad. 2,5 uur is ook een prima tijd hiervoor. Toppie??


Klimpark KlimKong: Avontuurlijk EcoKlimpark , USA 4.8 5.0 25 25 Wat was het geweldig! De kids hebben echt genoten en de ouders ook. Die gingen toch nog een keertje extra voor route 3... De kids (tussen 5 en 8) kunnen zelf veel doen, heel uitda
Page:
123