Reviews

Klik hier om een beoordeling te plaatsen.


Beoordeling plaatsen
* Vereist veld

Verrassen

03-06-2018 door Iris de Ronde

Toen we aan kwamen leek het best klein, maar als je eenmaal op zo'n parcour staat is het wel leuk. Het is leuk voor jong en oud, En dus echt een aanrader??

Groetjes, Iris


Heel erg leuk

05-05-2018 door Merel

Ik vond het echt heel leuk ik heb vier keer geklomen en de laatste keer dat ik geklomen heb ben ik van de drie geweest ik vond het eerst spannend maar toen heb ik mijn angst overwonen en ben ik toch gegaan door goede hulp ik vond het super!!!!

Groetjes Merel


Lijkt klein

04-05-2018 door Maurice

Bij aankomst waren enkele teleurgesteld. parcours lijkt klein. Maar hebben een super leuke middag gehad met veel uitdaging en avontuur. Blijkt groter te zijn dan je denkt. KlimKong bedankt voor de leuke begeleiding van Lars!


Fantastisch

21-10-2017 door Axel van Oosterom

Ik vond het heel erg leuk. Ik was in Sevenum geweest. Ik ben alleen maar van de eerste verdieping geweest maar ik vond het geweldig. Ik zou er zo nog een keer naar toe willen. Zou ook leuk zijn om zo iets op de Maarsseveense plassen te hebben.


Fantastischhhh!!!

21-10-2017 door Thyra van Oosterom

Het was geweldig,
Het is eensuper leuk klimparadijs wat iedereen kan dromen ik heb zelf ook geklommen en de 2 e verdieping was GEWELDIG!!! Ga zo door en succes hopelijk komt er een in elke regio


Perfect

03-10-2017 door Niki

Wat was het geweldig! De kids hebben echt genoten en de ouders ook. Die gingen toch nog een keertje extra voor route 3... De kids (tussen 5 en 8) kunnen zelf veel doen, heel uitdagend en stoer en super veilig. Kortom een aanrader! Klimkong Sevenum en stichting Rob M Visser, ontzettend bedankt voor deze geweldige dag!


Top uitje met onze 2 kids

01-10-2017 door Hanneke

We hebben een heerlijke middag gehad, samen met onze kinderen van 7 en 9. Ook na klimervaring in Frankrijk en Denemarken is het klimbos in overloon een aanrader.
Er is veel persoonlijke aandacht, waarbij goed wordt ingeschat wat een kind kan en mag doen.


Top uitje met onze 2 kids

01-10-2017 door Hanneke

We hebben een heerlijke middag gehad, samen met onze kinderen van 7 en 9. Ook na klimervaring in Frankrijk en Denemarken is het klimbos in overloon een aanrader.
Er is veel persoonlijke aandacht, waarbij goed wordt ingeschat wat een kind kan en mag doen.


Super

06-07-2017 door Fien

Het was echt super leuk. We komen zeker terug.


Mr.

21-05-2017 door Cas

Ik vond het leuker dan de Efteling, mensen die daar werkte waren heel aardig en ik zou denk ik nog wel een keer terugkomen het is aan te raden om er naartoe te gaan.


Klimpark KlimKong: Avontuurlijk EcoKlimpark , USA 4.8 5.0 30 30 Toen we aan kwamen leek het best klein, maar als je eenmaal op zo'n parcour staat is het wel leuk. Het is leuk voor jong en oud, En dus echt een aanrader??Groetjes, Iris
Page:
123