Reviews

Klik hier om een beoordeling te plaatsen.


Beoordeling plaatsen
* Vereist veld

Fantastische middag

28-04-2019 door Famillie den Boogert

Een leuke en gezellige middag met het gezin doorgebracht bij Klim Kong. We hebben alle 18 holes gedaan met onze twee kleine meiden. Deze midget golf baan staat boven aan. Mooi aangelegd door te werken met verschillende hoogtes. Om het in de woorden van mijn dochter te zeggen: Het was super leuk. Zeker een aanrader. Goede parkeergelegenheid en je kan na het klimmen of midgetgolven nog even uitrusten op een leuk terras. Tot de volgende keer!


Familie

21-10-2018 door Sandra

Wat een leuk park! Genoten met groot en klein van het parcours.
Enthousiaste en alerte begeleiding, bedankt!


Leuk parcours

14-08-2018 door Mau

Leuk parcours. We hebben genoten.


Jolanda

12-08-2018 door Jolanda Burghart

Tijdens ons verblijf op de nabijgelegen camping natuurlijk ook een bezoek aan dit onweerstaanbaar leuke klimpark. De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. We hebben genoten van een leuke, actieve middag en de cappuccino die men hier serveert is een aanrader !


leuk kinderfeestje

01-07-2018 door N Son

Deze week met 10 meiden een kinderfeestje geboekt. Vriendelijke personeel, onbeperkt ranja is erg fijn, zeker bij warm weer. Tokkelbaan was top!


Mevrouw

23-06-2018 door Laska

Vanmiddag geweest met 7 enthousiaste jongentjes tussen de 7,5 en 10 jaar, kinderfeestje van onze zoon.
We hebben enorm genoten van het leuke en spannende klimparcour. Leuke locatie aan het water en met ruimte om lekker te zitten. Heel gezellig en vriendelijk personeel. De 2 die qua leeftijd en lengte net niet op het 2de parcour mochten klimmen vonden het erg jammer dat er geen tokkelbaan op het 1ste parcour is, maar hebben evengoed genoten.


Verrassen

03-06-2018 door Iris de Ronde

Toen we aan kwamen leek het best klein, maar als je eenmaal op zo'n parcour staat is het wel leuk. Het is leuk voor jong en oud, En dus echt een aanrader??

Groetjes, Iris


Heel erg leuk

05-05-2018 door Merel

Ik vond het echt heel leuk ik heb vier keer geklomen en de laatste keer dat ik geklomen heb ben ik van de drie geweest ik vond het eerst spannend maar toen heb ik mijn angst overwonen en ben ik toch gegaan door goede hulp ik vond het super!!!!

Groetjes Merel


Lijkt klein

04-05-2018 door Maurice

Bij aankomst waren enkele teleurgesteld. parcours lijkt klein. Maar hebben een super leuke middag gehad met veel uitdaging en avontuur. Blijkt groter te zijn dan je denkt. KlimKong bedankt voor de leuke begeleiding van Lars!


Fantastisch

21-10-2017 door Axel van Oosterom

Ik vond het heel erg leuk. Ik was in Sevenum geweest. Ik ben alleen maar van de eerste verdieping geweest maar ik vond het geweldig. Ik zou er zo nog een keer naar toe willen. Zou ook leuk zijn om zo iets op de Maarsseveense plassen te hebben.


Klimpark KlimKong: Avontuurlijk EcoKlimpark , USA 4.8 5.0 36 36 Een leuke en gezellige middag met het gezin doorgebracht bij Klim Kong. We hebben alle 18 holes gedaan met onze twee kleine meiden. Deze midget golf baan staat boven aan. Mooi aang
Page:
1234