Reviews

Klik hier om een beoordeling te plaatsen.


Beoordeling plaatsen
* Vereist veld

AWESOME!!

21-10-2016 door Gerald Colorado

Had a lot of fun today at KlimKong. My initial thought was that this would be a kids activity, but it's fun for all ages. It's a nice clean park with friendly staff who give a good explanation on the do's and don'ts beforehand and are always available for questions while on the tracks.


Leuk voor het gezin

20-10-2016 door Liesbeth

Mooi park en voor elke leeftijd toegankelijk. Ik ben met mijn kinderen van 11, 13 en 15 geweest. Een aanrader om met het gezin te doen!


Leuk met de familie!

18-10-2016 door Naomi

Erg gaaf. Was wel jammer van het weer. Was erg warm. Gelukkig kregen we bij ons kopje koffie wel gratis een karaf water. Super service!


Aanrader !!

17-09-2016 door Patricia

Erg leuk kinderfeestje gehad !! Goeie en erg aardige begeleiding, veilig en goeie opbouw in hoogte en moeilijkheid. Leuke banen zowel voor volwassenen als voor kinderen!! Mooie opzet zo in het bos!! We hebben vier parcouren gehad. 2,5 uur is ook een prima tijd hiervoor. Toppie??


Super leuk!

20-08-2016 door Keizer

Het was heel leuk, ik (Noa) kon jammer genoeg niet meedoen i.v.b zwaar gekneuste pols. Groetjes aapjes Noa en Luuk! hele aardige en goede begeleiding hele mooie locatie bij de camping de schatberg !!!! zeker een aanwinst voor het park ja nogmaals heel tevreden over dit super gave klimbos komen zeker een keer terug !!!!!!! groetjes uit brielle dat ook erg toe is aan een klimbos !!!!!!!!!


Super leuk!

20-08-2016 door Keizer

Het was heel leuk, ik (Noa) kon jammer genoeg niet meedoen i.v.b zwaar gekneuste pols. Groetjes aapjes Noa en Luuk! hele aardige en goede begeleiding hele mooie locatie bij de camping de schatberg !!!! zeker een aanwinst voor het park ja nogmaals heel tevreden over dit super gave klimbos komen zeker een keer terug !!!!!!! groetjes uit brielle dat ook erg toe is aan een klimbos !!!!!!!!!


Emile

18-08-2016 door Emile

Mijn dochter van 5 vond het erg leuk. Leuk parcours, locatie en enthousiaste medewerkers.


super klim ochtend

18-08-2016 door mariska

Vandaag geklommen in Overloon.... een super leuke ochtend gehad.. mooi parcour....erg leuke begeleiding !!!!


Gaaf! Uitdagend!

21-05-2016 door Bart Muris

Met de kids 1e, 2e, en 3e graad gedaan. Heel vriendelijke en enthausiaste medewerkers. Zeker een leuke ervaring!


Topservice!!

21-05-2016 door Fabian

We waren in Beuningen geweest bij Zips en ropes. Dit viel ons HEEL ERG tegen. We hebben toen contact opgenomen met KlimKong en deze vonden dit zo vervelend dat wij met korting bij hun mochten komen klimmen. Dat vind ik nog eens een TOP SERVICE!!!

Bij KlimKong maken ze dus zelf de klanten blij die bij een concurrent een vervelende ervaring hebben.

Heel erg bedankt!!


Klimpark KlimKong: Avontuurlijk EcoKlimpark , USA 4.7 5.0 19 19 Had a lot of fun today at KlimKong. My initial thought was that this would be a kids activity, but it's fun for all ages. It's a nice clean park with friendly staff who give a good
Page:
12