Reviews

Klik hier om een beoordeling te plaatsen.


Beoordeling plaatsen
* Vereist veld

Hele leuke baan

24-05-2020 door Kruijsbergen

Hele leuke baan en leuke vriendelijke mensen. Aanrader om eens heen te gaan.


Leuk klimavontuur

31-07-2019 door Anoniem

Een leuke en avontuurlijke middag gehad bij Klim Kong Sevenum! Als 'uitje' in de vakantie met twee kinderen van 10 en 11 een middag geklommen bij Klim Kong.
Medewerkers zijn vriendelijk, hartelijk en gezellig in omgang en tegelijk ook duidelijk en strikt als het gaat om klimmateriaal, instructie, veiligheid en regels. Top!
Hierdoor heb je gelijk het gevoel dat je 'in goede handen bent' en daardoor wel lekker zelfstandig kan klimmen en kan ontdekken, maar wel in een gecontroleerde omgeving met deskundige instructeurs die een oogje in het zeil houden.
Het klimparcours lijkt op afstand wellicht eenvoudig of klein. Maar schijn bedriegt! Door de slimme compacte opzet zijn er vier niveau's boven elkaar met verschillende moeilijkheidsgraad.
Wat ik persoonlijk heel goed vind, is dat we gewoon allemaal met parcours 1 zijn gestart. Daarmee kreeg iedereen voldoende vertrouwen om ook parcours 2 te doen, zelfs degene die het best eng en hoog vonden. Personeel heeft heel fijn geholpen en tips gegeven waardoor iedereen het parcours kon afmaken en dus een persoonlijke overwinning voor iedereen.
Goede parkeergelegenheid, en ook horeca qua drinken en ijsjes prima.
Super leuke middag gehad!


Helemaal top!

21-07-2019 door Familie Faddegon

Eerst met de kids de midgetgolfbaan geprobeerd, echt een hele mooie baan, en later ook nog de klimbaan gedaan. Super service en nog nooit zo vriendelijk geholpen als daar!! Echt iedereen is super vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!


Fantastische middag

28-04-2019 door Famillie den Boogert

Een leuke en gezellige middag met het gezin doorgebracht bij Klim Kong. We hebben alle 18 holes gedaan met onze twee kleine meiden. Deze midget golf baan staat boven aan. Mooi aangelegd door te werken met verschillende hoogtes. Om het in de woorden van mijn dochter te zeggen: Het was super leuk. Zeker een aanrader. Goede parkeergelegenheid en je kan na het klimmen of midgetgolven nog even uitrusten op een leuk terras. Tot de volgende keer!


Familie

21-10-2018 door Sandra

Wat een leuk park! Genoten met groot en klein van het parcours.
Enthousiaste en alerte begeleiding, bedankt!


Leuk parcours

14-08-2018 door Mau

Leuk parcours. We hebben genoten.


Jolanda

12-08-2018 door Jolanda Burghart

Tijdens ons verblijf op de nabijgelegen camping natuurlijk ook een bezoek aan dit onweerstaanbaar leuke klimpark. De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. We hebben genoten van een leuke, actieve middag en de cappuccino die men hier serveert is een aanrader !


leuk kinderfeestje

01-07-2018 door N Son

Deze week met 10 meiden een kinderfeestje geboekt. Vriendelijke personeel, onbeperkt ranja is erg fijn, zeker bij warm weer. Tokkelbaan was top!


Mevrouw

23-06-2018 door Laska

Vanmiddag geweest met 7 enthousiaste jongentjes tussen de 7,5 en 10 jaar, kinderfeestje van onze zoon.
We hebben enorm genoten van het leuke en spannende klimparcour. Leuke locatie aan het water en met ruimte om lekker te zitten. Heel gezellig en vriendelijk personeel. De 2 die qua leeftijd en lengte net niet op het 2de parcour mochten klimmen vonden het erg jammer dat er geen tokkelbaan op het 1ste parcour is, maar hebben evengoed genoten.


Verrassen

03-06-2018 door Iris de Ronde

Toen we aan kwamen leek het best klein, maar als je eenmaal op zo'n parcour staat is het wel leuk. Het is leuk voor jong en oud, En dus echt een aanrader??

Groetjes, Iris


Klimpark KlimKong: Avontuurlijk EcoKlimpark , USA 4.8 5.0 39 39 Hele leuke baan en leuke vriendelijke mensen. Aanrader om eens heen te gaan.
Page:
1234