Reviews

Klik hier om een beoordeling te plaatsen.


Beoordeling plaatsen
* Vereist veld

Review klimmen

21-05-2021 door Charlotte Sachs

Het klimmen was erg gezellig. Heb ervan genoten!


Klimmen bij de Schatberd

21-05-2021 door Macey Driessen

Ik vond het klimmen bij de schatberg heel erg leuk!????? Er werd goed geholpen en we mochten lang klimmen. Was heel erg gezellig! xx


Een aanrader

11-05-2021 door Marcelis

Hele leuke middag gehad met de meiden. We zijn goed en vriendelijk geholpen. Een aanrader.


Grenzen verlegd

27-07-2020 door Jacco

Samen met m'n 2 kinderen (5 en 7 jaar) een middagje wezen klimmen. Vanaf het eerste moment werden we netjes opgevangen en kregen we alle uitleg om veilig te kunnen klimmen. Wat ik zelf zeer waardeerde was dat onze instructrice echt keek naar de motorische vaardigheden van onze kinderen. De 7-jarige ging gemakkelijk over het parcours en kreeg wat meer uitdaging aangereikt en de 5 jarige die in het begin alles wat spannend vond kreeg wat meer begeleiding. Zodra ook hij zich zekerder begon te voelen, kreeg ook hij wat meer uitdaging in de vorm om steeds meer alleen te proberen met onze instructrice steeds in de buurt om hem verbaal te ondersteunen. Onze kinderen verlegde steeds meer hun grenzen zonder er overheen te gaan. Een groot compliment waard...

Onze kinderen vonden het zo leuk dat wij later die week nog een keer zijn terug gegaan om nog eens samen met elkaar te klimmen.

Al met al een fantastische ervaring die ik zeker iedereen van harte aanbeveel.


Hele leuke baan

24-05-2020 door Kruijsbergen

Hele leuke baan en leuke vriendelijke mensen. Aanrader om eens heen te gaan.


Leuk klimavontuur

31-07-2019 door Anoniem

Een leuke en avontuurlijke middag gehad bij Klim Kong Sevenum! Als 'uitje' in de vakantie met twee kinderen van 10 en 11 een middag geklommen bij Klim Kong.
Medewerkers zijn vriendelijk, hartelijk en gezellig in omgang en tegelijk ook duidelijk en strikt als het gaat om klimmateriaal, instructie, veiligheid en regels. Top!
Hierdoor heb je gelijk het gevoel dat je 'in goede handen bent' en daardoor wel lekker zelfstandig kan klimmen en kan ontdekken, maar wel in een gecontroleerde omgeving met deskundige instructeurs die een oogje in het zeil houden.
Het klimparcours lijkt op afstand wellicht eenvoudig of klein. Maar schijn bedriegt! Door de slimme compacte opzet zijn er vier niveau's boven elkaar met verschillende moeilijkheidsgraad.
Wat ik persoonlijk heel goed vind, is dat we gewoon allemaal met parcours 1 zijn gestart. Daarmee kreeg iedereen voldoende vertrouwen om ook parcours 2 te doen, zelfs degene die het best eng en hoog vonden. Personeel heeft heel fijn geholpen en tips gegeven waardoor iedereen het parcours kon afmaken en dus een persoonlijke overwinning voor iedereen.
Goede parkeergelegenheid, en ook horeca qua drinken en ijsjes prima.
Super leuke middag gehad!


Helemaal top!

21-07-2019 door Familie Faddegon

Eerst met de kids de midgetgolfbaan geprobeerd, echt een hele mooie baan, en later ook nog de klimbaan gedaan. Super service en nog nooit zo vriendelijk geholpen als daar!! Echt iedereen is super vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!


Fantastische middag

28-04-2019 door Famillie den Boogert

Een leuke en gezellige middag met het gezin doorgebracht bij Klim Kong. We hebben alle 18 holes gedaan met onze twee kleine meiden. Deze midget golf baan staat boven aan. Mooi aangelegd door te werken met verschillende hoogtes. Om het in de woorden van mijn dochter te zeggen: Het was super leuk. Zeker een aanrader. Goede parkeergelegenheid en je kan na het klimmen of midgetgolven nog even uitrusten op een leuk terras. Tot de volgende keer!


Familie

21-10-2018 door Sandra

Wat een leuk park! Genoten met groot en klein van het parcours.
Enthousiaste en alerte begeleiding, bedankt!


Leuk parcours

14-08-2018 door Mau

Leuk parcours. We hebben genoten.


Klimpark KlimKong: Avontuurlijk EcoKlimpark , USA 4.8 5.0 54 54 Het klimpark is een aanrader. Het personeel is vriendelijk en bekwaam en het materiaal is tiptop net als het parcours.Jammer dat het geen bos is! helemaal niet zelfs doordat h