Reviews

Klik hier om een beoordeling te plaatsen.


Beoordeling plaatsen
* Vereist veld

Super leuk!

20-08-2016 door Keizer

Het was heel leuk, ik (Noa) kon jammer genoeg niet meedoen i.v.b zwaar gekneuste pols. Groetjes aapjes Noa en Luuk! hele aardige en goede begeleiding hele mooie locatie bij de camping de schatberg !!!! zeker een aanwinst voor het park ja nogmaals heel tevreden over dit super gave klimbos komen zeker een keer terug !!!!!!! groetjes uit brielle dat ook erg toe is aan een klimbos !!!!!!!!!


Super leuk!

20-08-2016 door Keizer

Het was heel leuk, ik (Noa) kon jammer genoeg niet meedoen i.v.b zwaar gekneuste pols. Groetjes aapjes Noa en Luuk! hele aardige en goede begeleiding hele mooie locatie bij de camping de schatberg !!!! zeker een aanwinst voor het park ja nogmaals heel tevreden over dit super gave klimbos komen zeker een keer terug !!!!!!! groetjes uit brielle dat ook erg toe is aan een klimbos !!!!!!!!!


Emile

18-08-2016 door Emile

Mijn dochter van 5 vond het erg leuk. Leuk parcours, locatie en enthousiaste medewerkers.


super klim ochtend

18-08-2016 door mariska

Vandaag geklommen in Overloon.... een super leuke ochtend gehad.. mooi parcour....erg leuke begeleiding !!!!


Gaaf! Uitdagend!

21-05-2016 door Bart Muris

Met de kids 1e, 2e, en 3e graad gedaan. Heel vriendelijke en enthausiaste medewerkers. Zeker een leuke ervaring!


Topservice!!

21-05-2016 door Fabian

We waren in Beuningen geweest bij Zips en ropes. Dit viel ons HEEL ERG tegen. We hebben toen contact opgenomen met KlimKong en deze vonden dit zo vervelend dat wij met korting bij hun mochten komen klimmen. Dat vind ik nog eens een TOP SERVICE!!!

Bij KlimKong maken ze dus zelf de klanten blij die bij een concurrent een vervelende ervaring hebben.

Heel erg bedankt!!


Lijkt me leuk

24-12-2015 door Nadia

Ik was een beetje op internet aan het zoeken voor een leuk dagje uit en toen kwam ik dit tegen ik ging kijken op de website en naar de reacties en aan alle reacties te zien is het leuk dus heel erg bedankt ik ga hier met mijn hele gezin heen het lijkt me super leuk ook door alle goeie positieve reacties dankjullie wel voor het leuke idee


super leuk

18-12-2015 door flore

het is super leuk voor jong en oud en het is daar ook erg mooi super !!!


College Eindhoven

20-10-2015 door Giorgio

Heel erg bedankt voor gister!
Super geregeld, met 190 leerlingen!!
Volgend jaar weer 1 week voor de herfstvakantie?

Bedankt.....


Gorilla BBQ!!

09-10-2015 door Gamma

"Het bedrijfsuitje bij KlimKong is zeker in de smaak gevallen! Een geslaagde dag met vriendelijk personeel, goede accommodatie en heerlijke BBQ!! Park is mooi en ruim opgezet. Een maar.....
We hebben we even moeten wachten op een factuur. Verder super georganiseerd!!"


Klimpark KlimKong: Avontuurlijk EcoKlimpark , USA 4.8 5.0 35 35 Wat een leuk park! Genoten met groot en klein van het parcours. Enthousiaste en alerte begeleiding, bedankt!
Page:
1234