Reviews

Klik hier om een beoordeling te plaatsen.


Beoordeling plaatsen
* Vereist veld

Lijkt me leuk

24-12-2015 door Nadia

Ik was een beetje op internet aan het zoeken voor een leuk dagje uit en toen kwam ik dit tegen ik ging kijken op de website en naar de reacties en aan alle reacties te zien is het leuk dus heel erg bedankt ik ga hier met mijn hele gezin heen het lijkt me super leuk ook door alle goeie positieve reacties dankjullie wel voor het leuke idee


super leuk

18-12-2015 door flore

het is super leuk voor jong en oud en het is daar ook erg mooi super !!!


College Eindhoven

20-10-2015 door Giorgio

Heel erg bedankt voor gister!
Super geregeld, met 190 leerlingen!!
Volgend jaar weer 1 week voor de herfstvakantie?

Bedankt.....


Gorilla BBQ!!

09-10-2015 door Gamma

"Het bedrijfsuitje bij KlimKong is zeker in de smaak gevallen! Een geslaagde dag met vriendelijk personeel, goede accommodatie en heerlijke BBQ!! Park is mooi en ruim opgezet. Een maar.....
We hebben we even moeten wachten op een factuur. Verder super georganiseerd!!"


Leuk, maar druk.....

09-10-2015 door Josien Peters

"Wij waren afgelopen zondag bij Klimkong en vonden het wel erg druk. De wachttijden werden erg lang. We hebben dit aangegeven bij de kassa en vervolgens hebben we aan het einde een aantal vrijkaarten gekregen voor een volgend bezoek. Dat was dan wel weer erg klantvriendelijk."


Apenstreken op de werkvloer!!!

09-10-2015 door Heineken Nederland

"We hebben met onze klanten een prachtige dag gehad. Teambuilding door beter te communiceren!! De workshop Apenstreken op de werkvloer was een mooie aanvulling op ons programma. De unieke locatie en de gastvrije ontvangst, maakte het plaatje helemaal compleet."


Hallo Chief Gorilla!!

09-10-2015 door Cindy Willems

"Hallo Chief Gorilla!! We hebben een geweldige dag gehad. Alles was perfect georganiseerd en alles klopte. Dank voor je hulp en bemiddeling vooraf. Ontvangst, koffie plus en eten was perfect. Een geweldige mooie locatie aan het water met uiterst vriendelijke en behulpzame bediening. Onze familiedag was mede daardoor TOP!"


Super leuk!

28-07-2015 door Manon

Het weer zat niet mee, maar toch een erg leuk klimpark en mooie aankleding. Erg behulpzaam en vriendelijk personeel.


Super geklommen!

23-04-2015 door Tim

Klimmen was echt super! Spannend, maar uitdagend.. Echt een aanrader!


Klimpark KlimKong: Avontuurlijk EcoKlimpark , USA 4.8 5.0 39 39 Hele leuke baan en leuke vriendelijke mensen. Aanrader om eens heen te gaan.
Page:
1234