BELANGRIJKE INFORMATIE KLIMMEN

Belangrijke informatie klimmen

Belangrijke Informatie Klimmen

Er zijn een aantal belangrijke regels rondom het Klimmen. Neem deze regels goed door, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Hieronder volgen de regels:

  • Kinderen van 4 t/m 7 jaar klimmen onder begeleiding van een volwassenen (1:1) – Het onderdek
  • Kinderen 8 t/m 12 jaar klimmen onder  begeleiding van een volwassenen (1:3) – Route 1 & 2
  • Vanaf 13 jaar kan zelfstandig klimmen – Route 1, 2 & 3.
  • Vanaf 13 jaar wordt bij ons gezien als volwassenen en mag functioneren als begeleider. Een volwassenen 18+ moet wél tekenen voor deze combinatie.
  • De klimtijd bedraagt 1,5 uur bij ons inclusief een veiligheidsinstructie. Iedereen is verplicht de veiligheidsinstructie bij te wonen!
  • Dichte schoenen zijn verplicht
  • Alle zakken moeten leeg zijn tijdens het klimmen. Alle spullen die tóch meegenomen worden op de klimbaan, worden meegenomen op eigen risico.
  • Trek kleding aan die sportief zit, en vies mag worden. Zorg ervoor dat lange haren in een staart zitten.
  • Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten voor de gereserveerde klimtijd aanwezig bent bij KlimKong.
  • Bij een beetje regen kan er gewoon geklommen worden. Echter bij extreme weersomstandigheden wordt het klimmen geannuleerd.

Het klimpark voor jong & oud

Verken de avontuurlijke klimparcoursen van KlimKong, het ultieme klimpark voor zowel jong als oud! Ontdek uitdagende parcoursen tussen de boomtoppen, test je behendigheid en overwin je angsten in een veilige en opwindende omgeving. Of je nu een beginner bent of een ervaren klimmer, bij KlimKong is er voor iedereen een passende uitdaging. Beleef samen met vrienden en familie onvergetelijke momenten en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Durf jij de hoogte in te gaan en je grenzen te verleggen? Kom dan naar KlimKong en ervaar het avontuur van je leven!

Arrangementen

KlimKong biedt voor groepen speciale (groeps)arrangementen aan. Klim Kong is een unieke locatie waarbij plezier en beleving samenkomt. Ben je opzoek naar een betaalbaar, leuk, spannend en onvergetelijk uitje. Al vanaf 8 euro persoon is het mogelijk om langs te komen bij Klim Kong Sevenum.

Kinderfeestje

Ontsnap uit het klaslokaal! Op zoek naar het leukste uitje om te doen met de klas? Klim Kong Sevenum biedt verschillende mogelijkheden om een onvergetelijke dag bij de kids achter te laten.

Scholen

Op zoek naar het leukste uitje om te doen met de klas? Klim Kong Sevenum biedt verschillende mogelijkheden om een onvergetelijke dag bij de kids achter te laten.

Bedrijven

Ontsnap uit het Kantoor! Op zoek naar een leuk, sportief en gezellig bedrijfsuitje? Klim Kong Sevenum biedt verschillende mogelijkheden om uw bedrijfsuitje tot een succes te brengen.

Vereniging

Een keer wat anders dan voetbal, hockey, tennis, korfbal of basketbal? Klim Kong Sevenum biedt de leukste, sportieve uitjes aan. Ideaal voor de meest sportieve teams. Er zijn verschillende mogelijkheden om een onvergetelijke dag bij de kids achter te laten.

Adres & route

KlimKong Sevenum is gelegen in een prachtig natuurgebied, waar recreatie en natuur hand in hand gaan. KlimKong is gelegen aan een recreatieplas die een prachtig uitzicht levert. KlimKong is van verschillende kanten makkelijk te bereiken. KlimKong is gelegen vlak voor het terrein van Vakantiepark De Schatberg. Er is voldoende parkeergelegenheid. De naastgelegen parkeerplaats is gratis te gebruiken voor bezoekers van KlimKong.

Het adres van KlimKong Sevenum is Middenpeelweg 5, 5975MZ Sevenum