WATERFIETSEN

Waterfietsen

Ga  je liever samen het water op? Kies voor een van onze waterfietsen. Het is mogelijk om met 4 personen onze waterfietsen te betreden en samen de wateren te trotseren. Een ideaal uitje om samen met het gezin lekker uit te dobberen op het water. Terug van een dagje fietsen, wandelen of klimmen? Dan is de waterfiets een ideale optie voor jullie. 

Een waterfiets is bestemt voor maximaal 4 personen die een gewicht van maximaal 350 kilo vertegenwoordigen.

Durf jij het avontuur aan?

Kleding advies

Klim Kong adviseert luchtige kleding, sportieve kleding die nat mag worden. Tijdens het waterfietsen zijn schoenen ook geadviseerd. Dit kunnen ook slippers, crocs of sandalen zijn. Tijdens het waterfietsen kan het erg warm worden dus kies voor kleding waar je zo nu en dan ook de verkoeling mee op kan zoeken. 

Belangrijke Informatie Wateractiviteiten

Er zijn een aantal belangrijke regels rondom het waterfun. Neem deze regels goed door, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Hieronder volgen de regels:

  • Het bezitten van een zwemdiploma is verplicht om deel te nemen aan de waterfun activiteiten bij Klim Kong
  • Het gebruik van een zwemvest is verplicht (zit in de prijs inbegrepen)
  • Het is niet toegestaan om met meer personen dan bedoelt op een van de materialen te gaan. 
  • Het is alleen toegestaan om de materialen te gebruiken op de hiervoor bedoelde recreatieplas van Klim Kong
  • Houdt rekening met kleding die nat mag worden. Wij adviseren lichte kleding, waardoor je jezelf makkelijker aan kant kan brengen bij mogelijke val in het water. 
  • Bij hevige regenbuien of windstoten behoudt Klim Kong het recht om de waterfun activiteiten te annuleren. Uiteraard wordt er naar een passende oplossing gezocht mocht dit het geval zijn. 
  • Zorg voor een veilige omgeving voor jezelf en andere. Probeer elkaar, of andere niet in gevaar te brengen.

Adres & route

KlimKong Sevenum is gelegen in een prachtig natuurgebied, waar recreatie en natuur hand in hand gaan. KlimKong is gelegen aan een recreatieplas die een prachtig uitzicht levert. KlimKong is van verschillende kanten makkelijk te bereiken. KlimKong is gelegen vlak voor het terrein van Vakantiepark De Schatberg. Er is voldoende parkeergelegenheid. De naastgelegen parkeerplaats is gratis te gebruiken voor bezoekers van KlimKong.

Het adres van KlimKong Sevenum is Middenpeelweg 5, 5975MZ Sevenum