KLIMPARCOURS

Ontdek onze uitdagende parcoursen

Klik op het parcour voor meer informatie

FUN
Onderdek (Fun) (11 hindernissen)

Op het onderdek van onze klimboot zet men de eerste stappen op 1,5 meter hoogte. Via diverse obstakels  kom je bij een uitdagend klimnet. Al klimmend ga je via de mooie brug en de touwbrug naar de loopplank om vervolgens weer aan wal te komen. Leuk en avontuurlijk!

FAMILY
Dek 2 (Family) (11 hindernissen)

Bootsmannen en vrouwen kunnen op dek 2, op zo’n 5 meter boven de grond, de uitdaging aangaan om een klimroute van zo’n 180 meter lang te bedwingen. Na diverse touwen, eilanden en netten kom je uiteindelijk bij ons wijnvat. Je eindigt met een 30 meter lange Zipline weer terug op de grond. Uitdagend!

ADVENTURE
Dek 3 (Adventure) (12 hindernissen)

De stuurlui kunnen afstevenen op 10 meter hoogte en 202 meter om bij de eindbestemming van dek 3 het zeil te hijsen. Uitgewaaid van de zipline van route 2 stevenen de stuurlui af op zo’n 8,5 a 10 meter hoogte. Vervolgens slinger je met de lianen naar de trapeze en de x-brug en klauter je via de klimplanken richting de gigantische zipline die enorme snelheden aantikt. Fun voor iedereen!

EXTREME
Dek 4 (Extreme) (12 hindernissen)

Gaat dek 3 jou te makkelijk af, en ben jij bestand tegen enorme hoogte? Dek 4 daagt jou uit! In ons extreme level op ruim 13/14 meter hoogte kom je de moeilijkste elementen van het klimpark tegen en wordt het uiterste van je verwacht. Slinger door de lianen en kom aan bij de trapeze. Versla de ambush en kom aan bij het klimnet. Klauterend door de netten op 14 meter hoogte, waar extreme apenkracht wordt verwacht. Alleen bestemd voor de echte durfal! Durf jij het aan? 

Durf jij het avontuur aan?

De leukste groepsactiviteiten

Ben je opzoek naar de leukste kinderfeestjes, schoolreisje, bedrijfsuitje of familie? Ontdek onze groepsarrangementen!

Kinderfeestje

Ontsnap uit het klaslokaal! Op zoek naar het leukste uitje om te doen met de klas? Klim Kong Sevenum biedt verschillende mogelijkheden om een onvergetelijke dag bij de kids achter te laten.

Scholen

Op zoek naar het leukste uitje om te doen met de klas? Klim Kong Sevenum biedt verschillende mogelijkheden om een onvergetelijke dag bij de kids achter te laten.

Bedrijven

Ontsnap uit het Kantoor! Op zoek naar een leuk, sportief en gezellig bedrijfsuitje? Klim Kong Sevenum biedt verschillende mogelijkheden om uw bedrijfsuitje tot een succes te brengen.

Vereniging

Een keer wat anders dan voetbal, hockey, tennis, korfbal of basketbal? Klim Kong Sevenum biedt de leukste, sportieve uitjes aan. Ideaal voor de meest sportieve teams. Er zijn verschillende mogelijkheden om een onvergetelijke dag bij de kids achter te laten.

Adres & route

KlimKong Sevenum is gelegen in een prachtig natuurgebied, waar recreatie en natuur hand in hand gaan. KlimKong is gelegen aan een recreatieplas die een prachtig uitzicht levert. KlimKong is van verschillende kanten makkelijk te bereiken. KlimKong is gelegen vlak voor het terrein van Vakantiepark De Schatberg. Er is voldoende parkeergelegenheid. De naastgelegen parkeerplaats is gratis te gebruiken voor bezoekers van KlimKong.

Het adres van KlimKong Sevenum is Middenpeelweg 5, 5975MZ Sevenum