WATERFUN

WaterFun

Waterpret is voor jong en oud. Zo is het mogelijk om lekker te zwemmen en pootje te baden in het water.  Maar denk ook eens actieve activiteiten in het water, zoals suppen, kanoën of waterfietsen. Het zijn allemaal activiteiten die je alleen kan doen, maar ook met meerdere personen. Ideaal als teamuitje, familie-uitje of gewoon een uitje voor jezelf! 

Wateractiviteiten zijn niet alleen verfrissend, ze bieden ook nog eens ontspanning. Bij KlimKong Sevenum kan het allemaal. Ga eens een dagje op pad met één van onze kano’s, een waterfiets of een supboard. Zodra het weer het toelaat, liggen onze boten en boards voor u klaar. Wij raden aan ook eerst de belangrijke informatie door te nemen.

 

Durf jij het avontuur aan?

Onze Wateractiviteiten

Kanoën

Lekker actief bezig zijn op het water? Dan is kanoën de ideale activiteit om even wat verkoeling en plezier op te zoeken.

Suppen

Zoek jij je grenzen liever op? Durf jij het risico aan te gaan op een nat pak? Dan is suppen misschien wel iets voor jou.

Waterfiets

Ga  je liever samen het water op? Kies voor een van onze waterfietsen. Het is mogelijk om met 4 personen onze waterfietsen te betreden. 

Belangrijke Informatie Wateractiviteiten

Er zijn een aantal belangrijke regels rondom het waterfun. Neem deze regels goed door, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Hieronder volgen de regels:

  • Het bezitten van een zwemdiploma is verplicht om deel te nemen aan de waterfun activiteiten bij Klim Kong
  • Het gebruik van een zwemvest is verplicht (zit in de prijs inbegrepen)
  • Het is niet toegestaan om met meer personen dan bedoelt op een van de materialen te gaan. 
  • Het is alleen toegestaan om de materialen te gebruiken op de hiervoor bedoelde recreatieplas van Klim Kong
  • Houdt rekening met kleding die nat mag worden. Wij adviseren lichte kleding, waardoor je jezelf makkelijker aan kant kan brengen bij mogelijke val in het water. 
  • Bij hevige regenbuien of windstoten behoudt Klim Kong het recht om de waterfun activiteiten te annuleren. Uiteraard wordt er naar een passende oplossing gezocht mocht dit het geval zijn. 
  • Zorg voor een veilige omgeving voor jezelf en andere. Probeer elkaar, of andere niet in gevaar te brengen.

Adres & route

KlimKong Sevenum is gelegen in een prachtig natuurgebied, waar recreatie en natuur hand in hand gaan. KlimKong is gelegen aan een recreatieplas die een prachtig uitzicht levert. KlimKong is van verschillende kanten makkelijk te bereiken. KlimKong is gelegen vlak voor het terrein van Vakantiepark De Schatberg. Er is voldoende parkeergelegenheid. De naastgelegen parkeerplaats is gratis te gebruiken voor bezoekers van KlimKong.

Het adres van KlimKong Sevenum is Middenpeelweg 5, 5975MZ Sevenum