OVER ONS

Over ons

Klim Kong Sevenum is dé plek waarbij alle doelgroepen terecht kunnen. Jong en oud, groot en klein, lui of actief, iedereen is welkom om zich te komen vermaken bij Klim Kong. 

Klim Kong is een echt familiebedrijf. De overname in april 2024 heeft er voor gezorgd dat Klim Kong omgetoverd is tot een heus familiebedrijf. Niet alleen vader en zoon nemen deel in het bedrijf als eigenaren. Ook broers, zussen, vriendinnen, nichtjes of neefjes vinden hun weg bij Klim Kong om vakantiewerk te doen. Vader en zoon staan samen aan het roer. Jos- en Daan van Grinsven hebben een duidelijke visie: het leukste, veiligste en meest gevarieerde, outdoor activiteitenpark uit de regio worden. 

Klantvriendelijkheid, service, veiligheid en een fijn gevoel is hetgeen wat Klim Kong wilt oproepen bij de klant. Toegankelijk voor de buurt, de campinggasten en de vakantiegangers uit andere landen. 

Het personeel bij Klim Kong staat voor veiligheid. De gast leiden en begeleiden is hetgeen waar zij voor staan. Goede, duidelijke instructies, tips & tricks tijdens het klimmen en altijd in voor een pretje komt terug bij het personeel. 

Het personeel bij Klim Kong is te herkennen aan de zwarte & oranje T-Shirts met het bekende Klim Kong logo. Zij ‘hangen’ rond op ons park om zodoende de veiligheid en service te waarborgen. 

Klim Kong is een erkend SBB leerbedrijf. Wij hopen de visie van ons over te kunnen dragen op de nieuwe generatie en zodoende voor zowel stagiair als Klim Kong van waarde te kunnen zijn. 

Tot snel, bij Klim Kong! 

Het klimpark voor jong & oud

Verken de avontuurlijke klimparcoursen van KlimKong, het ultieme klimpark voor zowel jong als oud! Ontdek uitdagende parcoursen tussen de boomtoppen, test je behendigheid en overwin je angsten in een veilige en opwindende omgeving. Of je nu een beginner bent of een ervaren klimmer, bij KlimKong is er voor iedereen een passende uitdaging. Beleef samen met vrienden en familie onvergetelijke momenten en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Durf jij de hoogte in te gaan en je grenzen te verleggen? Kom dan naar KlimKong en ervaar het avontuur van je leven!

Adres & route

KlimKong Sevenum is gelegen in een prachtig natuurgebied, waar recreatie en natuur hand in hand gaan. KlimKong is gelegen aan een recreatieplas die een prachtig uitzicht levert. KlimKong is van verschillende kanten makkelijk te bereiken. KlimKong is gelegen vlak voor het terrein van Vakantiepark De Schatberg. Er is voldoende parkeergelegenheid. De naastgelegen parkeerplaats is gratis te gebruiken voor bezoekers van KlimKong.

Het adres van KlimKong Sevenum is Middenpeelweg 5, 5975MZ Sevenum