MINI GOLF

MiniGolf

Klim Kong Sevenum biedt een unieke 18-baans minigolf locatie aan. Een minigolfbaan met een knipoog naar het piraten-thema. Waan jezelf door verschillende obstakels, op zoek naar een hole-in-one. Sla de bal in het huisje van Piraat Kong, sla de bal over de rivier en behaal met zo min mogelijk punten de eindstreep. 

Mini-golf is een leuke activiteit voor iedere doelgroep. Iedereen is welkom! Jong en oud kan zich uitleven op de prachtige baan. Gelegen aan de Schatberg is het een fijne, gezellige locatie om een dagje uit te beleven. 

Of je nu op samen met je gezin of je collega’s de baan op gaat, op onze minigolf baan ben je gegarandeerd van een hoop avontuur en plezier.  Het is de ideale plek voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje, familiedag. Ook voor een spannend schoolreisje kun je bij ons terecht. Zowel voor groepen als gezinnen is het een golfen namelijk een leuke bezigheid.

Durf jij het avontuur aan?

Belangrijke Informatie MiniGolf

Er zijn een aantal belangrijke regels om te weten als u een bezoekje wilt brengen aan de minigolf baan bij Klim Kong Sevenum:

  • De entreeprijs is per persoon. Het is niet toegestaan om clubs door te wisselen met elkaar.  
  • Het is niet toegestaan om te roken op ons terrein. Wilt u roken? Ga hiervoor even buiten de boort staan
  • Bij extreme weersituaties behoudt Klim Kong het recht om de minigolf baan te sluiten. In dergelijke gevallen wordt er een passende oplossing gezocht voor de klant
  • Honden zijn toegestaan. Blijf wel met uw hond op de verharde paden. 
  • Klim Kong is niet aansprakelijk voor schade, diefstel, letsel en/of ongeval van een van de deelnemers of betrokkenen. Deelnemers nemen op eigen risico deel aan het minigolven
  • Balletje verloren? Hiervoor zijn wij genoodzaakt 2 euro per bal in rekening te brengen. 

 

Adres & route

KlimKong Sevenum is gelegen in een prachtig natuurgebied, waar recreatie en natuur hand in hand gaan. KlimKong is gelegen aan een recreatieplas die een prachtig uitzicht levert. KlimKong is van verschillende kanten makkelijk te bereiken. KlimKong is gelegen vlak voor het terrein van Vakantiepark De Schatberg. Er is voldoende parkeergelegenheid. De naastgelegen parkeerplaats is gratis te gebruiken voor bezoekers van KlimKong.

Het adres van KlimKong Sevenum is Middenpeelweg 5, 5975MZ Sevenum