KANOËN

Kanoën

Lekker actief bezig zijn op het water? Dan is kanoën de ideale activiteit om even wat verkoeling en plezier op te zoeken. 

Kanoën is geschikt voor bijna alle leeftijden, zolang je maar kan zwemmen. Omdat KlimKong aan een recreatieplas ligt, is het niet noodzakelijk om een doel voor jezelf te bepalen, behalve… Genieten! 

Tijdens het kanoën over de plas waar wij aan liggen, is er genoeg te zien! Denk eens aan al die klimmende mensen waar je op uit kijkt, maar ook de mensen die aan het suppen zijn. Daarnaast vaar je dwars door een prachtig stuk natuur. 

Wie weet, ontdek je vanuit je kano nog wel een schat bij onze enige echte Adventure minigolf!

Durf jij het avontuur aan?

Kleding advies

Klim Kong adviseert sportieve kleding die wellicht een beetje nat mag worden. Hoe lichter de kleding, hoe fijner het zwemmen is als je mogelijk omvalt. Je moet natuurlijk wel op eigen kracht weer aan de kant kunnen komen! Schoenen zijn niet verplicht!

Belangrijke Informatie Wateractiviteiten

Er zijn een aantal belangrijke regels rondom het waterfun. Neem deze regels goed door, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Hieronder volgen de regels:

  • Het bezitten van een zwemdiploma is verplicht om deel te nemen aan de waterfun activiteiten bij Klim Kong
  • Het gebruik van een zwemvest is verplicht (zit in de prijs inbegrepen)
  • Het is niet toegestaan om met meer personen dan bedoelt op een van de materialen te gaan. 
  • Het is alleen toegestaan om de materialen te gebruiken op de hiervoor bedoelde recreatieplas van Klim Kong
  • Houdt rekening met kleding die nat mag worden. Wij adviseren lichte kleding, waardoor je jezelf makkelijker aan kant kan brengen bij mogelijke val in het water. 
  • Bij hevige regenbuien of windstoten behoudt Klim Kong het recht om de waterfun activiteiten te annuleren. Uiteraard wordt er naar een passende oplossing gezocht mocht dit het geval zijn. 
  • Zorg voor een veilige omgeving voor jezelf en andere. Probeer elkaar, of andere niet in gevaar te brengen.

Adres & route

KlimKong Sevenum is gelegen in een prachtig natuurgebied, waar recreatie en natuur hand in hand gaan. KlimKong is gelegen aan een recreatieplas die een prachtig uitzicht levert. KlimKong is van verschillende kanten makkelijk te bereiken. KlimKong is gelegen vlak voor het terrein van Vakantiepark De Schatberg. Er is voldoende parkeergelegenheid. De naastgelegen parkeerplaats is gratis te gebruiken voor bezoekers van KlimKong.

Het adres van KlimKong Sevenum is Middenpeelweg 5, 5975MZ Sevenum